Onderzoek naar plofkraak pinautomaat

vrijdag 27 februari 2015

Brunssum - De politie zoekt getuigen van een plofkraak van een pinautomaat die vrijdagochtend vroeg plaatsvond. Het technische onderzoek is nog in volle gang.

Rond 05.30 uur hebben onbekenden een pinautomaat aan het Lindeplein doormiddel van een plofkraak opgeblazen. Een brandende auto is achtergebleven bij debeschadigde pinautomaat, de brandweer heeft deze geblust. De verdachten zijn ineen andere personenauto gevlucht. Het is nog onbekend of er geld is buitgemaakt.

De Forensische Opsporing startte direct na de plofkraak met een technischonderzoek van de pinautomaat en uitgebrande auto. Vermoedelijk zijnpolitiemedewerkers tot het begin van de middag bezig met het technischonderzoek. Tot die tijd blijft de directe omgeving van het bankgebouw afgeslotenvoor verkeer. Daarnaast zal er een buurtonderzoek worden ingesteld en wordengetuigen opgeroepen om zich te melden via 0900 - 88 44 of indien gewenst anoniemvia 0800 - 7000.

In het bijzonder zoekt de recherche een getuige die rond het tijdstip van deplofkraak langs het gebouw fietste. Het betreft een onbekende persoon op eenfiets met vermoedelijk een mandje of kist aan de voorzijde van de fiets. Bent uof kent u deze persoon die vrijdagochtend tussen 05.30 en 05.45 uur langs depinautomaat fietste aan het Lindeplein, dan vraagt de politie u met spoedcontact op te nemen via 0900 - 88 44.

2015037447

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerlen | 112 alarmeringen Heerlen | Goedkoop Tanken in Heerlen | Supermarkten in Heerlen | Weerbericht Heerlen